Website der Gruppe
de 
en fr es
Play Lesen
Zitat

Unterstützt
Spontanansökan - SEGULA Stockholm
Stockholm, Sweden
Unbefristeter Arbeitsvertrag
Software/IT
21/06/2022
Bewerben

Jobbeskrivning

 

Dags att ta steget mot drömjobbet?

Vi på SEGULA vill alltid komma i kontakt med duktiga medarbetare. Även om du inte hittar ditt drömjobb bland våra öppna positioner just nu är du alltid välkommen med din spontanansökan.

Hos oss kan de söka som vill jobba som:

  • Utvecklare och testare inom Embedded systems
  • Mjukvaruingenjörer inom IT
  • Ingenjörer inom Apputveckling
  • Mjukvaruingenjörer inom Produktutveckling
  • Tekniska projektledare och Lead Engineers

På Segula förverkligar vi drömmar. Vår ambition är att var och en av våra medarbetare ständigt ska få personlig utveckling och kunna skapa sin egen karriär. Det som behövs är driv, passion och engagemang, men framför allt att vi har roligt, vågar testa nya saker och skapar framtiden tillsammans. Häng med oss på vår resa!

Om Segula technologies

Segula technologies AB är ett ingenjörsföretag med huvudkontoret i Göteborg och ett snabbt växande kontor i Stockholmsområdet. Idag är vi närmare 200 anställda med en stor variation av kön, ålder och nationaliteter.

Våra huvudsakliga kompetensområden är produkt- och industriell utveckling, inklusive SW Engineering & Electronics, Mechanical Engineering och Project Management.

Vår affärsidé är att leverera ingenjörstjänster och helhetslösningar, som möter våra kunders behov och överträffar deras förväntningar. Vi strävar efter att vara det självklara valet som en långsiktig partner för teknikintensiva tjänster.

På Segula är vår viktigaste medarbetare DU. Varje människa är unik och det är så det ska vara!

Vorteile
Eine erfolgreiche und inspirierende Karriere
Lernen durch spannende Fortbildungen
Raum für Ideen
Die Vereinbarkeit von Beruf und Privatleben

Företagsbeskrivning

SEGULA Technologies, del av SEGULA Technologies Group, är ett globalt teknikföretag med över 13 000 anställda i 30 länder. Med huvudkontoret i Göteborg och ett mindre kontor i Stockholm är vi ett gäng på ca 170 tekniska ingenjöreskonsulter. Tillsammans är vi engagerade i en rad viktiga innovationsprojekt. Vi utvecklar med bred kunskap och stor erfarenhet framtidens teknik.

Vad brinner du för? Möt dina nya utmaningar tillsammans med oss på SEGULA Technologies! För mer information, besök oss på: SEGULA Technologies

#LetsShapeTheFutureTogether

Teilen Sie die Seite auf
Mobile

Drehen Sie Ihr Gerät für eine bessere Navigation um