Website der Gruppe
de 
en fr es
Play Lesen
Zitat

Multi-Sector
Mjukvaruutvecklare Till Ett Innovationsbolag!
Gothenburg, Sweden
Unbefristeter Arbeitsvertrag
Software/IT
08/07/2022
Bewerben

Jobbeskrivning

Har du funderat över din karriär och dina vägval under året som gått? Vi vet att det varit en berg-och-dalbana för många. Visst har det satt nya tankar i rullning och du behöver något nytt och utmanande men samtidigt tryggt efter sommaren? Vi vet hur vår höst kommer att se ut! Så ligg inte på latsidan under semestern, utan ta chansen till att hoppa på vår resa istället! Det är redan ett stort gäng nya talanger som har valt att ta vägen tillsammans med oss. Vi är taggade på att få ombord alla nya konsulter med värme, även när sommaren tagit slut. Så låt framtidens resa bli tillsammans med oss. Det är mot dina drömmar vi åker! Vårt mål under hösten är att få dig på rätt karriärväg, den som du alltid drömt om.

Så är du mjukvaruutvecklare som vill testa på något nytt och även fortsätta göra detta tillsammans med oss som konsult hos våra olika kunder? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ser fram emot att komma tillbaka efter semestern och läsa din ansökan! Ha en fin sommar och glöm inte att ta chansen mot en spännande resa tillsammans med oss!

Let’s shape the future together!

Vorteile
Eine erfolgreiche und inspirierende Karriere
Lernen durch spannende Fortbildungen
Raum für Ideen
Die Vereinbarkeit von Beruf und Privatleben

Företagsbeskrivning

Var i centrum av innovation och skapa teknik med människan i centrum tillsammans med andra ingenjörer runt om i världen! När du ansluter dig till SEGULA kommer du att ansluta dig till ett högkvalificerat nätverk av ingenjörer som är verksamma i innovativa och inflytelserika branscher. SEGULA Technologies finns i över 30 länder och med våra 140 kontor över hela världen främjar vi en nära relation med våra kunder. Vi är en konsultgrupp inom ingenjörsbranschen som driver utveckling framåt i stora industrisektorer så som: bil, flyg, energi, järnväg och marinindustrin samt den biovetenskapliga industrin.

Vi tror på att utveckla våra medarbetares kompetens kontinuerligt genom att stödja dig med din kompetensutveckling och arbeta tillsammans med dig för att hitta det bästa uppdraget som passar just dina karriärmål!

Teilen Sie die Seite auf
Mobile

Drehen Sie Ihr Gerät für eine bessere Navigation um