Website der Gruppe
de 
en fr es
Play Lesen
Zitat

Multi-Sector
Androidutvecklare
Gothenburg, Sweden
Unbefristeter Arbeitsvertrag
Software/IT
26/08/2022
Bewerben

Jobbeskrivning

Vi är på jakt efter skillade Androidutvecklare med expertis inom modern apparkitektur och plattformsutveckling! Vi värdesätter dina soft skills lika högt som dina hard skills och tror på att rätt person på rätt plats kan skapa magi.

Som Androidutvecklare på SEGULA kommer du ingå i ett team av smarta teknikentusiaster. Ditt huvudsakliga ansvar är att designa, utveckla, optimera och testa programvara för nästa generations infotainmentsystem.

I den här rollen behöver du ha omfattande kunskaper inom Android-utveckling (Java och Kotlin). Du är en riktig lagspelare med en självsäker personlighet och du kan skapa smart arkitektur i nya projekt. Du inspirerar andra och berikar arbetet med din skicklighet och nya syn på teknik och lösningar.

För att trivas i rollen tror vi att du:

  • Är bekant med det Agila arbetssättet och har JIRA-kunskaper
  • Drivs av problemlösning och nyfikenhet
  • Är en sann lagspelare
  • Ser nya utmaningar som spännande och motiverande

Kvalifikationer

  • Magisterexamen eller motsvarande inom relevant område
  • Stor erfarenhet av programmering för Android-plattformen med Kotlin och Java
  • Erfarenhet kring användning av Android NDK
  • Linux, bash, git, Gerrit, Jenkins
  • Designmönster; MVP, MVVM

Det är meriterande om du har erfarenhet av C ++ och Python

Vorteile
Eine erfolgreiche und inspirierende Karriere
Lernen durch spannende Fortbildungen
Raum für Ideen
Die Vereinbarkeit von Beruf und Privatleben

Företagsbeskrivning

Är du på jakt efter ett företag som kan erbjuda olika uppdrag och där du får chansen att arbeta med innovation och ny teknik? Inom Software Engineering ligger vår expertis inom Embedded-, Android-applikation/plattform-, Cloud- och DevOps-utveckling, cybersäkerhet och Data science/engineering. Häng med oss på vår resa i vårt snabbväxande, internationella företag!

Hos oss på SEGULA Technologies får du möjlighet att arbeta med spännande projekt och får hjälpa till att forma den digitala domänen. På SEGULA Technologies stöttar vi våra kollegor på vägen mot sin drömkarriär. Kompetensutveckling är en stor del av SEGULA Technologies DNA, företaget erbjuder möjlighet att flytta mellan sektorer och positioner samt att vi har attraktiva geografiska mobilitetsmöjligheter.

SEGULA Technologies letar alltid efter nya, geniala och djärva talanger. Vad brinner du för? Möt dina nya utmaningar tillsammans med oss! För mer information, besök oss på: https://sverige.segulatechnologies.com/sv/

#LetsShapeTheFutureTogether

Teilen Sie die Seite auf
Mobile

Drehen Sie Ihr Gerät für eine bessere Navigation um