Website der Gruppe
de 
en fr es
Play Lesen
Zitat

Multi-Sector
Mjukvaruingenjör för inbyggda system
Gothenburg, Sweden
Unbefristeter Arbeitsvertrag
Software/IT
29/08/2022
Bewerben

Jobbeskrivning

Vi söker dig som är mjukvaruingenjör med intresse för inbyggda system och fordonsindustrin! Vi ser gärna att du har erfarenhet av utveckling av inbyggd programvara (C/C++), operativsystem och mikrokontroller, Adaptive Autosar och/eller Linux.

Som Mjukvaruingenjör på SEGULA kommer du att få möjlighet att arbeta med de främsta företagen inom fordonsindustrin och utveckla kärnfunktioner för industrins framtid. I synnerhet teknik för autonom körning, uppkoppling, aktiv säkerhet eller elektromobilitet. Våra kunder arbetar med multi-core plattformar, Linuxbaserade operativsystem, höghastighetsnätverk för fordon och mycket mer!

Kvalifikationer

- B.Sc./M.Sc. i datavetenskap/teknik eller motsvarande
-  Mer än 5 års arbetslivserfarenhet
- Bakgrund inom inbyggd programvara/inbyggda system
- Kunskap om programmering av mikrokontroller i C++
- Kunskap om Adaptive Autosar , JIRA, Linux
- Flytande engelska (i tal och skrift)

Meriterande:
- Erfarenhet av att arbeta med agil metodik/Scrum
- Gärna bosatt i Sverige
- Erfarenhet inom Automotive-domänen, ADAS, connectivity, infotainment, funktionell säkerhet (ISO26262) etc. är mycket meriterande

Vorteile
Eine erfolgreiche und inspirierende Karriere
Lernen durch spannende Fortbildungen
Raum für Ideen
Die Vereinbarkeit von Beruf und Privatleben

Företagsbeskrivning

Var i centrum av innovation och skapa teknik med människan i centrum tillsammans med andra ingenjörer runt om i världen! När du ansluter dig till SEGULA kommer du att ansluta dig till ett högkvalificerat nätverk av ingenjörer som är verksamma i innovativa och inflytelserika branscher. SEGULA Technologies finns i över 30 länder och med våra 140 kontor över hela världen främjar vi en nära relation med våra kunder. Vi är en konsultgrupp inom ingenjörsbranschen som driver utveckling framåt i stora industrisektorer så som: bil, flyg, energi, järnväg och marinindustrin samt den biovetenskapliga industrin.

Vi tror på att utveckla våra medarbetares kompetens kontinuerligt genom att stödja dig med din kompetensutveckling och arbeta tillsammans med dig för att hitta det bästa uppdraget som passar just dina karriärmål!

Teilen Sie die Seite auf
Mobile

Drehen Sie Ihr Gerät für eine bessere Navigation um